Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızılcık kurusu görmek

Rüyada kızılcık kurusu görmek

Rüyada kızılcık kurusu görmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, ekmeksiz kalacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına delalet eder.

Rüyada kızılcık kurusu gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan birine yardım etmeniz, gösteriş yaparak ilgi çekmenizden daha fazla ilgi çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada kızılcık kurusu görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil kızılcık görmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına rivayet eder.

Rüyada kızılcık görmek geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, zorlukların bu sayede aşılacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada kızılcık meyvesi görmek yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına delalettir.

Rüyada kızılcık suyu görmek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, imkânsızı başaracağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada kızılcık yemek ömrünün uzun olacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kızılcık kirazı toplamak artık hayatının bir düzene gireceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızılcık almak çok sağlıklı olunacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments