Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızılay çadırı görmek

Rüyada kızılay çadırı görmek

Rüyada kızılay çadırı görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine rivayet eder.

Rüyada kızılay çadırı gördüyseniz:

  • Evinizde aşırı yorulmanızı gerektiren bazı durumlar olabilir.

Rüyada kızılay çadırı görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çadıra girmek kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada çadır kurmak üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çadırda yatmak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, bedeninin de iyileşeceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına alamet eder.

Rüyada çadır görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına rivayet eder.

Rüyada taziye çadırı görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada beyaz çadır kurmak kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına tabir olunur.

Rüyada sirk çadırı görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments