Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sirk çadırı görmek

Rüyada sirk çadırı görmek

Rüyada sirk çadırı görmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada sirk çadırı gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizin gidişatı veya pek çok sayıda girişiminiz istediğiniz şekilde ilerlemeye başladığının sinyallerini vermeye başlayabilir.

Rüyada sirk çadırı görmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, sıkıntılı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada sirk görmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz çadır kurmak her anlamda güçleneceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına yorulur.

Rüyada çingene çadırı görmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada siyah çadır görmek eşe dosta yardım edileceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada çadır kent görmek insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine işaret eder.

Rüyada kurulu çadır görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada taziye çadırı görmek gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments