Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çadır görmek

Rüyada çadır görmek

Rüyada çadır görmek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, tecrübe kazandıracağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, kendisini mutsuz edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çadır gördüyseniz:

  • Küçük hediyeler alabilir ya da küçük iyilikler görebilirsiniz.

Rüyada çadır kent görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine delalettir.

Rüyada beyaz çadır kurmak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çingene çadırı görmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada çadıra girmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine işaret eder.

Rüyada çadırda oturmak rızkın genişleyeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kurulu çadır görmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, aileden ayrı kalınacağına işaret eder.

Rüyada sirk çadırı görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara çadır görmek sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments