Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çadır kurmak

Rüyada beyaz çadır kurmak

Rüyada beyaz çadır kurmak elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine delalettir.

Rüyada beyaz çadır kurmak gördüyseniz:

  • Baskı altında pes etme noktasına gelebilirsiniz.

Rüyada beyaz çadır kurmak kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çadır kurmak evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına delalet eder.

Rüyada ormanda çadır kurmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, yeni yatırımlar yapacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine tabir olunur.

Rüyada dağa çadır kurmak imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine yorulur.

Rüyada evin içine çadır kurmak hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, eksiklerinin farkına varacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz çadır görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada taziye çadırı görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada turuncu çadır görmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments