Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çadır kurmak

Rüyada çadır kurmak

Rüyada çadır kurmak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına yorulur.

Rüyada çadır kurmak gördüyseniz:

  • Karşınıza çok fazla etkileneceğiniz bir kişi çıkabilir.

Rüyada evin içine çadır kurmak yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına delalet eder.

Rüyada dağa çadır kurmak bir süre bu duruma çare bulamayacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çadır kurmak tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, adının fesada karışacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz çadır kurmak ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, her zaman şükür içinde olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına yorulur.

Rüyada ormanda çadır kurmak kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıl çadır görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, mutluluk ve başarı getireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz çadır görmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çadırda yatmak başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments