Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok çirkin bebek görmek

Rüyada çok çirkin bebek görmek

Rüyada çok çirkin bebek görmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok çirkin bebek gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin problemlerin üretkenliğinizi etkilemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada çok çirkin bebek görmek hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine işarettir.

Rüyada bebeğini çirkin görmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine işaret eder.

Rüyada çirkin erkek bebek doğurmak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çirkin bebek doğurmak problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, sayılacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada doğacak bebeğini çirkin görmek evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, işinden ekmeğinden olacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına delalettir.

Rüyada çirkin bebek emzirmek beden sağlığının zarar göreceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Rüyada çirkin bir erkek bebek görmek işinde dar boğaza gireceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çirkin bebeğinin olduğunu görmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments