Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını askere göndermek

Rüyada kızını askere göndermek

Rüyada kızını askere göndermek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına delalettir.

Rüyada kızını askere göndermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bir takım güçlüklere göğüs germeniz gerekebilir.

Rüyada kızı askere göndermek malını ve canını emniyete alacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, fesat kimselerin çıkacağına işarettir.

Rüyada kızını askere göndermek ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada sevgilisini askere göndermek elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada babayı askere göndermek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, emeklerinin yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada kardeşi askere göndermek işinin başına geçeceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına delalettir.

Rüyada kocanı askere göndermek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, sorunlarının da son bulacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada eşini asker göndermek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada yakınını askere göndermek mal ve mülk sahibi olmaya, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments