Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini kızgın görmek

Rüyada eşini kızgın görmek

Rüyada eşini kızgın görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına işarettir.

Rüyada eşini kızgın gördüyseniz:

  • Ulaşmaya çalıştığınız hedefte fark yaratması için kime veya neye güvenebileceğinizi doğru belirlemelisiniz.

Rüyada eşini kızgın görmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kızgın şiş görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada babanın kızgın olduğunu görmek vaaz ve nasihate, konfor içinde olacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızgın koç görmek hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına delalettir.

Rüyada kızgın bir adam görmek finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına rivayet eder.

Rüyada kızgın olmak bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, makbul olan şeylere, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kızgın dana görmek yeterli kimse haline geleceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, onu borçtan kurtaracağına alamet etmektedir.

Rüyada kızgın ateş görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments