Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızgın kedi görmek

Rüyada kızgın kedi görmek

Rüyada kızgın kedi görmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, çevresinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızgın kedi gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlarınız olabilir.

Rüyada kızgın kedi görmek zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına inanılır.

Rüyada kendini kızgın görmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine yorulur.

Rüyada kızgın köpek görmek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavada kızgın yağ görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, çektiği zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada kızgın boğa görmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, büyük borçların altında ezileceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  alamet etmektedir.

Rüyada azraili kızgın görmek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, rahat bir hayat süreceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü kızgın görmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına işaret eder.

Rüyada babayı kızgın görmek onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, saygınlığa, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments