Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızgın boğadan kaçmak

Rüyada kızgın boğadan kaçmak

Rüyada kızgın boğadan kaçmak hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, elde edilecek menfaatlere, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, rızkının azalacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kızgın boğadan kaçmak gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormanız gerekiyor olabilir.

Rüyada kızgın boğadan kaçmak rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına inanılır.

Rüyada boğadan kaçmak başarının garantileneceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine alamet eder.

Rüyada siyah boğadan kaçmak daha fazla kazanç elde edeceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına işarettir.

Rüyada boğadan görmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, gelirinin düşeceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına inanılır.

Rüyada boğadan korkmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, uzun bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada boğadan saklanmak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Rüyada boğadan kurtulmak hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızgın kum görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments