Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızgın bakmak

Rüyada kızgın bakmak

Rüyada kızgın bakmak hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada kızgın bakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerine neler sunabileceğinizi görmek istiyor olabilirler.

Rüyada kızgın bakmak ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına alamet eder.

Rüyada kızgın inek görmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada kızgın baba görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına tabir olunur.

Rüyada babanın kızgın olduğunu görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini kızgın görmek çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızgın birini görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyi kızgın görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada çok kızgın olmak yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments