Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızgın bir adam görmek

Rüyada kızgın bir adam görmek

Rüyada kızgın bir adam görmek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, adını kirleteceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, daima ona hürmet göstereceğine, makamının tehlikeye gireceğine, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızgın bir adam gördüyseniz:

  • Herkes sizi takdir etmeyebilir veya sizinle ön planda yer almak istemeyebilir.

Rüyada kızgın adam görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada kızgın bir adam görmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kızgın yüz görmek yaşamına bakacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına işarettir.

Rüyada kızgın kedi görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, dara düşeceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızgın insan görmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızgın beyaz at görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, çok farklı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızgın siyah boğa görmek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada azraili kızgın görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, masumluğunu ispat edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments