Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azraili kızgın görmek

Rüyada azraili kızgın görmek

Rüyada azraili kızgın görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, kazancının yerine gelmesine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına işarettir.

Rüyada azraili kızgın gördüyseniz:

  • Gelişmelere karşı iyi bir ritim anlayışına sahipsiniz.

Rüyada azraili kızgın görmek geçim kolaylığı içinde olacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına alamet eder.

Rüyada kızgın olmak işlerinin hemen hallolacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine tabir olunur.

Rüyada kızgın öğretmen görmek kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına delalettir.

Rüyada kızgın anne görmek bolluk ve bereket yakalayacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada kızgın siyah at görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, onun her zaman başında olacağına inanılır.

Rüyada kızgın siyah boğa görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada tavada kızgın yağ görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızgın birini görmek çok büyük bir acı duyacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments