Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızgın yüz görmek

Rüyada kızgın yüz görmek

Rüyada kızgın yüz görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, çok pişmanlık duyacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, afiyette ve keyifte olacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızgın yüz gördüyseniz:

  • Normalde uyguladığınız planların dışına çıkmamalısınız.

Rüyada kızgın yüz görmek net bir bakış açısı kazanacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, kısmet alacağına işaret eder.

Rüyada kızgın bir adam görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada ölmüş anneyi kızgın görmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, her konuda gelişme gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızgın siyah at görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, sevdiğini söyleyeceğine işarettir.

Rüyada kızgın tosun görmek zenginlik elde edeceğine, içinin de rahat edeceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada azraili kızgın görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına alamet eder.

Rüyada kızgın fil görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi kızgın görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments