Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızgın adam görmek

Rüyada kızgın adam görmek

Rüyada kızgın adam görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, hatalı yollara sapılacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada kızgın adam gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sahip olduğumuz şeylere veya değerli eşyalarımıza sahip çıkmamız gerekebilir.

Rüyada kızgın bir adam görmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına delalettir.

Rüyada kızgın adam görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi kızgın görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına delalettir.

Rüyada kızgın birini görmek zor zamanlar yaşayacağına, sevdiğine kavuşacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızgın yüz görmek sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, kısmet alacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına işarettir.

Rüyada anneyi kızgın görmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine alamet eder.

Rüyada kızgın inek görmek uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına işarettir.

Rüyada ölmüş anneyi kızgın görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments