Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızgın beyaz at görmek

Rüyada kızgın beyaz at görmek

Rüyada kızgın beyaz at görmek tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, kişinin geri planda kalacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına rivayet eder.

Rüyada kızgın beyaz at gördüyseniz:

  • Başlamak istediğiniz bir proje için kendinize yer açabilirsiniz.

Rüyada kızgın beyaz at görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına alamet eder.

Rüyada kızgın bir at görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, sevinçli haberlere, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine delalettir.

Rüyada kızgın at görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada kızgın siyah at görmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızgın lav görmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, onu alkışlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen babayı kızgın görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada kızgın kedi görmek üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada birine kızgın olmak işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments