Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıymalı börek almak

Rüyada kıymalı börek almak

Rüyada kıymalı börek almak geçici olarak rahatsızlanacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıymalı börek almak gördüyseniz:

  • Yalnız kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışmalısınız.

Rüyada kıymalı börek yemek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine delalet eder.

Rüyada kıymalı su böreği görmek geçim kolaylığı içinde olacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işarettir.

Rüyada kıymalı börek almak para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıymalı börek yapmak helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, uzun bir hayat yaşayacağına, başarılı bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada kıymalı börek yediğini görmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kıymalı börek görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada kasaptan kıyma almak güzel fırsatların elde edileceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada kıyma dağıtmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments