Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıymalı börek yemek

Rüyada kıymalı börek yemek

Rüyada kıymalı börek yemek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, hasadının tarlasında kalacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada kıymalı börek yemek gördüyseniz:

  • Gergin veya uzlaşmaya yanaşmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada kıymalı börek yemek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıymalı börek yapmak uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına işaret eder.

Rüyada kıymalı börek almak sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya delalettir.

Rüyada kıymalı su böreği görmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıymalı börek görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kıymalı börek yediğini görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiğ kıyma yemek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, kısmetlerinden olacağına işaret eder.

Rüyada kıyma yemek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, büyük düşüneceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments