Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayıklanmış bezelye görmek

Rüyada ayıklanmış bezelye görmek

Rüyada ayıklanmış bezelye görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, dertlerinin dermanını bulacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine rivayet eder.

Rüyada ayıklanmış bezelye gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada ayıklanmış bezelye görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bit ayıklandığını görmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayıklanmış ceviz yemek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayıklanmış balık görmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayıklanmış hamsi görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine delalet eder.

Rüyada ayıklanmış ceviz görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayıklanmış fındık görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, düşmanından kurtulmaya, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada balık ayıklandığını görmek darda kalacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments