Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki adet yüzük görmek

Rüyada iki adet yüzük görmek

Rüyada iki adet yüzük görmek işlerinin de hal yoluna gireceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki adet yüzük gördüyseniz:

  • Duygusal gelgitleriniz yepyeni sayfalar açılmasını zorlaştırıyor.

Rüyada iki adet yüzük görmek kendisini eve kapatacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına inanılır.

Rüyada küçük çocuğun adet olduğunu görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine işarettir.

Rüyada adeti gelmek başı sıkışanın derdine çare bulacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada adet kanı temizlemek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada iki adet köpek görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını adetli görmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş adet kanı görmek sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına delalet eder.

Rüyada siyah adet kanı görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments