Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabede alışveriş yapmak

Rüyada kabede alışveriş yapmak

Rüyada kabede alışveriş yapmak dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine alamet eder.

Rüyada kabede alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Ödüller gayretlere değecek.

Rüyada kabede alışveriş yapmak kötü yola sapmayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada anneyle alışveriş yapmak kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle alışveriş yapmak aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada hacda alışveriş yapmak uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, elinin dara düşmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine yorulur.

Rüyada çok alışveriş yapmak herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına yorulur.

Rüyada ölmüş biriyle alışveriş yapmak maddi açıdan dibe vurulacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına alamet eder.

Rüyada elbise alışverişi yapmak kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, elin bollaşacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle alışveriş yapmak akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments