Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok alışveriş yapmak

Rüyada çok alışveriş yapmak

Rüyada çok alışveriş yapmak sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Vaatleriniz ile ilgili sorunlarda azalma gözükecek.

Rüyada kabede alışveriş yapmak iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına delalet eder.

Rüyada çingeneden alışveriş yapmak üzüleceğine ve kırılacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına işarettir.

Rüyada kıyafet alışveriş yapmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mutfak alışverişi yapmak önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalet eder.

Rüyada kredi kartıyla alışveriş yapmak uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşla alışveriş yapmak kendini dünya malları edinmeye vereceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğün alışverişi yapmak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine inanılır.

Rüyada söz alışverişi yapmak işlerinizin bozulacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments