Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıvırcık toplamak

Rüyada kıvırcık toplamak

Rüyada kıvırcık toplamak kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, böyle işlere kalkışacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, kulluk derecesinin artmasına, daha isabetli kararlar alacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kıvırcık toplamak gördüyseniz:

  • En azından flört seviyesinde bir yasak ilişkiniz olabilir.

Rüyada kıvırcık toplamak sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına alamet eder.

Rüyada bahçeden kıvırcık toplamak moral bulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçı kıvırcık yapmak şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına inanılır.

Rüyada kıvırcık saçlı birini görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına işaret eder.

Rüyada saçının kıvırcık olduğunu görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçları kıvırcık görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, hırpalanacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada saçını kıvırcık görmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, yüzünün de güleceğine, âlim kimselerden feyz alacağına işaret eder.

Rüyada kıvırcık salata yemek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments