Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıvırcık saçlı birini görmek

Rüyada kıvırcık saçlı birini görmek

Rüyada kıvırcık saçlı birini görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada kıvırcık saçlı birini gördüyseniz:

  • Orijinal fikirlerinizin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kıvırcık saçlı erkek çocuğu görmek para ve makam sahibi olacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına işaret eder.

Rüyada birini kıvırcık saçlı görmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına delalettir.

Rüyada saçını uzun ve kıvırcık görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, fakirleşeceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının saçını kıvırcık görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına yorulur.

Rüyada saçlarının kıvırcık olduğunu görmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, düşmanlıkların biteceğine delalettir.

Rüyada siyah kıvırcık saç görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıvırcık saç görmek üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına yorulur.

Rüyada kıvırcık sarı saç görmek kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, refah düzeyinin artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments