Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıvırcık satın almak

Rüyada kıvırcık satın almak

Rüyada kıvırcık satın almak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, sağlık içinde yaşanacağına, zorlukların artacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada kıvırcık satın almak gördüyseniz:

  • Duygusal, sosyal veya yaratıcılık gerektiren işleriniz hız kazanıyor.

Rüyada kıvırcık satın almak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına delalet eder.

Rüyada kıvırcık yediğini görmek istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada kıvırcık saç yapmak faturalarını ödeyemez olacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına alamet eder.

Rüyada turuncu kıvırcık saç görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kısa ve kıvırcık saç görmek hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada bahçeden kıvırcık toplamak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kıvırcık salata görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını kıvırcık görmek kısmetlerinden olacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments