Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıvırcık yediğini görmek

Rüyada kıvırcık yediğini görmek

Rüyada kıvırcık yediğini görmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına delalettir.

Rüyada kıvırcık yediğini gördüyseniz:

  • Katılımcı olmalı, ekip çalışmalarına yatkın şekilde ilerlemelisiniz.

Rüyada kıvırcık yediğini görmek işlerinde başarı elde edeceğine, aldığı borçların katbekat artacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil kıvırcık görmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçını kıvırcık ve uzun görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına rivayet eder.

Rüyada saçların kıvırcık olduğunu görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işarettir.

Rüyada kıvırcık saçlı erkek çocuğu görmek zengin olunacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçını kıvırcık görmek sıkıntıların artacağına, rızkının çoğalacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada kıvırcık saçlı olmak saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Rüyada kıvırcık dikmek parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments