Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını kıvırcık görmek

Rüyada saçlarını kıvırcık görmek

Rüyada saçlarını kıvırcık görmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, ardından yeni bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada saçlarını kıvırcık gördüyseniz:

  • Dost çevrenizde aranılan birisi olacaksınız.

Rüyada saçı kıvırcık yapmak hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, çabalarının boşa çıkacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına yorulur.

Rüyada saçını kıvırcık yapmak tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıvırcık saçlı erkek görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının saçını kıvırcık görmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine delalet eder.

Rüyada saçlarını uzun ve kıvırcık görmek hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kredi çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kıvırcık saç görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, şifa ve ilaç bulacağına delalettir.

Rüyada kendi saçını kıvırcık görmek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıvırcık sarı saç görmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments