Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıvırcık saçı düz görmek

Rüyada kıvırcık saçı düz görmek

Rüyada kıvırcık saçı düz görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına işaret eder.

Rüyada kıvırcık saçı düz gördüyseniz:

  • Bazı konularda geri adım atabilme fırsatı söz konusu olabilir.

Rüyada düz saçı kıvırcık görmek maddi zararını karşılayacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına delalettir.

Rüyada kıvırcık saçı düz görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada düz saçın kıvırcık olduğunu görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine işarettir.

Rüyada saçı kıvırcık görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada turuncu kıvırcık saç görmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçının kıvırcık olduğunu görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, huzura erileceğine alamet eder.

Rüyada kısa kıvırcık saç görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada saçlarını kıvırcık yapmak mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments