Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıvırcık maydanoz görmek

Rüyada kıvırcık maydanoz görmek

Rüyada kıvırcık maydanoz görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, borçları varsa ödeyeceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, bütçesinin küçüleceğine delalettir.

Rüyada kıvırcık maydanoz gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, duygusal anlamda biraz baskı altında hissedebiliriz veya rekabet içgüdümüz bizi hırçınlaştırabilir.

Rüyada kıvırcık maydanoz görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine işarettir.

Rüyada kıvırcık saç yapmak rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına işarettir.

Rüyada saçını kıvırcık ve uzun görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını kıvırcık yapmak istediği projeleri yapamayacağına, ömrün uzun olmasına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada düz saçın kıvırcık olduğunu görmek maddi zarara uğrayacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, borçların biteceğine işaret eder.

Rüyada kısa kıvırcık saç görmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, yolunda huzurla devam edeceğine, ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını kıvırcık saçlı görmek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, hatalı yollara sapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıvırcık yıkamak planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments