Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıvırcık fidesi görmek

Rüyada kıvırcık fidesi görmek

Rüyada kıvırcık fidesi görmek zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıvırcık fidesi gördüyseniz:

  • Durum size fazla zevk vermeyip, aksine sıkılmanıza sebep olsa bile bir çok kişinin derdini dinlemek yada dert anlatmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kıvırcık fidesi görmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıvırcık saç görmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıvırcık dikmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıvırcık kuzu görmek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, vefakar bir insan olunacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kıvırcık yıkamak iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıvırcık yediğini görmek sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada turuncu kıvırcık saç görmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıvırcık satın almak malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments