Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıvırcık kuzu görmek

Rüyada kıvırcık kuzu görmek

Rüyada kıvırcık kuzu görmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıvırcık kuzu gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinizde duygusallığı abartma eğilimindesiniz.

Rüyada kıvırcık kuzu görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, mutluluğunun da artacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düz saçı kıvırcık görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına delalettir.

Rüyada kıvırcık salata görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada kıvırcık salata yemek atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillik kıvırcık görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kıvırcık dikmek ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını uzun ve kıvırcık görmek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada kıvırcık saçlı birini görmek dünya malının çoğalacağına, huzurlu günler geçirileceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments