Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşlarını korumak

Rüyada arkadaşlarını korumak

Rüyada arkadaşlarını korumak önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, durumun değişmesine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarını korumak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren gelişmeler maddi durumunuzu ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi bir sonraki seviyeye taşımanıza yardım edebilir.

Rüyada arkadaşını korumak çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşlarını korumak yurtdışına gidileceğine, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada arkadaş korumak huzursuzlukların sona ereceğine, onların kıymetini bileceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşı korumak paraya ve mala kavuşacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada bir kimseyi korumak başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada iffetini korumak zorluklarını aşmayı bileceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine delalet eder.

Rüyada birini korumak iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine işaret eder.

Rüyada köpeğin koruduğunu görmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments