Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trenden indiğini görmek

Rüyada trenden indiğini görmek

Rüyada trenden indiğini görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, başarılarının devamlı olacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine inanılır.

Rüyada trenden indiğini gördüyseniz:

  • Bilgi arayışları, krediler veya maddi yardımlar söz konusu olabilir.

Rüyada trenden indiğini görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına işarettir.

Rüyada trende gelin görmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada trende yolculuk yapmak aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada trende asker görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Rüyada trende arkadaşını görmek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Rüyada trenden inememek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine alamet eder.

Rüyada trende namaz kılmak diplomalarının artacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, iç açıcı sözlere işaret eder.

Rüyada trenden düştüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments