Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kitap dolap görmek

Rüyada kitap dolap görmek

Rüyada kitap dolap görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, hasta olacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kitap dolap gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken birçok şey olmasına rağmen tembeliğiniz baskın çıkabilir.

Rüyada kitap dolabı görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine delalettir.

Rüyada kitap dolap görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, konforunun yerinde olacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine alamet eder.

Rüyada dolap arkasına saklanmak sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada içi dolu dolap görmek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine delalettir.

Rüyada dolap dolusu et görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, çok kolay bir hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada dolap sökmek ruhsal korkularından da arınacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine tabir olunur.

Rüyada dolaba işediğini görmek maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolapta süt görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments