Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük dolap görmek

Rüyada büyük dolap görmek

Rüyada büyük dolap görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada büyük dolap gördüyseniz:

  • Rekabet söz konu olursa hazırlıklı olmaya bakın.

Rüyada büyük dolap görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada eski mutfak dolabı görmek yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada antika dolap görmek ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına rivayet eder.

Rüyada ecza dolabı görmek yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine delalettir.

Rüyada dolapta süt görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına yorulur.

Rüyada dolap süsü görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolap kilitlemek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, işlerin de hafifleyeceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine delalettir.

Rüyada dolap yıkıldığını görmek bol şanslı bir döneme girileceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments