Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğneye basmak

Rüyada iğneye basmak

Rüyada iğneye basmak hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada iğneye basmak gördüyseniz:

  • İki türlü seçenekte sizi bekliyor olabilir.

Rüyada iğneye basmak anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine delalettir.

Rüyada yılanlara basmak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada kediye basmak kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlara basmak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine işarettir.

Rüyada fare ölüsüne basmak çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, her geçen gün sorunların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada camlara basmak işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına delalettir.

Rüyada hamura basmak hanenizde bolluk olacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına delalet eder.

Rüyada yeşilliğe basmak özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, çok sevineceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments