Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kışın yılan görmek

Rüyada kışın yılan görmek

Rüyada kışın yılan görmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına tabir olunur.

Rüyada kışın yılan gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı değişiklikler yapılması gerektiğini düşünüyorsanız, diğerlerinin değil, kendi eksiklikleriniz üzerine düşünmelisiniz.

Rüyada kışın yılan görmek başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, inancını bir kenara atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kışın kar görmek eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına işarettir.

Rüyada kışın geldiğini görmek gözyaşının dineceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kışın kiraz görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, zorluklarının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kışın dondurma yemek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kışın üzüm görmek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya delalet eder.

Rüyada kışın erik görmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada kışın yüzmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments