Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kışın geldiğini görmek

Rüyada kışın geldiğini görmek

Rüyada kışın geldiğini görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, başarısının düşeceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine inanılır.

Rüyada kışın geldiğini gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altında tutmaya çalışan kişileri belli bir mesafede tutabilirseniz bazı olayları, kursları ya ad mücadeleci bir ortamı faydaya çevirebilirsiniz.

Rüyada kışın geldiğini görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kışın gül görmek yani babasına benzeyeceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, ahiret hayatlarının da güzel olacağına yorulur.

Rüyada kışın yeşillik görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, elde edilecek menfaatlere rivayet etmektedir.

Rüyada kışın kiraz yemek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, hedeflerine yaklaşacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kışın denize girmek borçlarınızın canınızı sıkacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kışın karpuz görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kışın üzüm görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kışın yılan görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments