Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kışın erik görmek

Rüyada kışın erik görmek

Rüyada kışın erik görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, maddi gücünü kaybedeceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kışın erik gördüyseniz:

  • Her konunun sonunda tatmin ya da başarı sizi bekliyor.

Rüyada kışın erik görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Rüyada kışın erik yemek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada kışın gül görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kışın kiraz görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kışın geldiğini görmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada kışın yaz görmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kışın karpuz görmek küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına rivayet eder.

Rüyada kışın yeşillik görmek evindeki ve işindeki verimin azalacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments