Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kışın kiraz görmek

Rüyada kışın kiraz görmek

Rüyada kışın kiraz görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada kışın kiraz gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı endişeler olabilir.

Rüyada kışın kiraz görmek büyüyeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına tabir olunur.

Rüyada kışın kiraz yemek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına işaret eder.

Rüyada kışın üzüm yemek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kışın ağaçların çiçek açtığını görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kışın karpuz yemek yaşamının da düzene gireceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kışın güneş görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kışın gül görmek günahların da affolacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kışın kar yağdığını görmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, çok kötü günler yaşayacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments