Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kışın kar görmek

Rüyada kışın kar görmek

Rüyada kışın kar görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, kazancın daha da arttırılacağına, ümitsizliğe, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına işarettir.

Rüyada kışın kar gördüyseniz:

  • Kişisel arzularının birden artması gerçekleşmesi zor isteklerde bulunmana neden olabilir.

Rüyada kışın kar görmek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, aile hayatlarını bozulacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kışın kar yağdığını görmek farklı iş alanlarına yöneleceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına delalet eder.

Rüyada kışın denize girmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine işaret eder.

Rüyada kışın erik yemek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada kışın yüzmek borçlarını ödeyeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, kurulu düzenin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada kışın terlik giymek mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kışın kiraz yemek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine inanılır.

Rüyada kışın karpuz görmek makama ve rızka sahip olacağına, sorunların biteceğine, büyük bir projeye girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments