Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kışın yeşillik görmek

Rüyada kışın yeşillik görmek

Rüyada kışın yeşillik görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına delalettir.

Rüyada kışın yeşillik gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular tekrar hassaslaşabilir.

Rüyada kışın yeşillik görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına delalettir.

Rüyada kışın kar görmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada kışın deniz görmek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, sorunların ardı ardına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kışın yılan görmek gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kışın erik görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kışın yüzmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada kışın geldiğini görmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada kışın ağaçların çiçek açtığını görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments