Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kışın deniz görmek

Rüyada kışın deniz görmek

Rüyada kışın deniz görmek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, hastalıkların sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, onların bir adım önüne geçeceğine işarettir.

Rüyada kışın deniz gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda yanılabilir veya sizi yanıltmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kışın denize girmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine yorulur.

Rüyada kışın deniz görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına yorulur.

Rüyada kışın denizde yüzmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına işarettir.

Rüyada kışın kar görmek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kışın yaz görmek sağlığına kavuşacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine tabir olunur.

Rüyada kışın erik yemek ardından bu kişiye açılacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada kışın ağaçların çiçek açtığını görmek hayırlı işler yapacağına, çalışmaların beğeni almayacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına işarettir.

Rüyada kışın gül görmek birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments