Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kışın denizde yüzmek

Rüyada kışın denizde yüzmek

Rüyada kışın denizde yüzmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, parasal krizler yaşanacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine alamet eder.

Rüyada kışın denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kimselere danışmaktan çekinmeyin.

Rüyada kışın denizde yüzmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kışın yüzmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kışın denize girmek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kışın deniz görmek eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, spor yapmaya başlanılacağına işarettir.

Rüyada kışın erik görmek işte başarılı adımlar atılacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Rüyada kışın güneş görmek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada kışın dondurma yemek zor zamanların böylece geride kalacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına işaret eder.

Rüyada kışın kar yağdığını görmek aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments