Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kışın denize girmek

Rüyada kışın denize girmek

Rüyada kışın denize girmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine yorulur.

Rüyada kışın denize girmek gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, bazı kişilerin sürpriz açıklamaları olabilir.

Rüyada kışın denize girmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine yorulur.

Rüyada kışın deniz görmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına alamet eder.

Rüyada kışın denizde yüzmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına alamet eder.

Rüyada kışın karpuz yemek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına alamet eder.

Rüyada kışın üzüm görmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kışın terlik giymek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına delalet eder.

Rüyada kışın yüzmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, rızkından ve gelirinden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kışın karpuz görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments