Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kışın kar yağdığını görmek

Rüyada kışın kar yağdığını görmek

Rüyada kışın kar yağdığını görmek artık kötü günler yaşamayacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, zor durumda bırakacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına işaret eder.

Rüyada kışın kar yağdığını gördüyseniz:

  • Hic ciddiye almayın, oluruna bırakın, çok kısa sürecek.

Rüyada kışın kar yağdığını görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına işarettir.

Rüyada kışın kar görmek bir takım sorunlarla karşılaşacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine yorulur.

Rüyada kışın yüzmek başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kışın kiraz yemek aralarında bir konuşma geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kışın denize girmek süzüleceğine, ağlayacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine delalettir.

Rüyada kışın denizde yüzmek büyük bir boşluğa düşeceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine delalettir.

Rüyada kışın dondurma yemek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, dinde bilginleşeceğine, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada kışın karpuz görmek çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments