Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kişi aramak

Rüyada kişi aramak

Rüyada kişi aramak yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, biraz dinleneceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, masa başı bir işe girileceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kişi aramak gördüyseniz:

  • Gereksiz zaman alan kişilere izin vermemenizde fayda var.

Rüyada sevdiğin kişinin aradığını görmek sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aradığı kişiyi bulamamak kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada aradığı kişiye ulaşamamak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada kişi aramak evlenme yolunda adım atacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişinin aradığını görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyi aramak ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, mallarının eksileceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin aradığını görmek sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına işarettir.

Rüyada bir kişiyi aramak iyi şartlarda yaşayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments