Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişinin aradığını görmek

Rüyada sevdiği kişinin aradığını görmek

Rüyada sevdiği kişinin aradığını görmek işlerdeki karın artacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, güzel günlere kavuşacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişinin aradığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yanlış giden konulardaki hatalarını veya getirdikleri yanlış yorumları kabul etmeme konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada sevdiği kişiyi aramak yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi aramak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi telefonla aramak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin aradığını görmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin aradığını görmek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına inanılır.

Rüyada kayıp kişi aramak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına rivayet eder.

Rüyada bir kişiyi aramak işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada aradığı kişiyi bulamamak onun yolundan ayrılmayacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments