Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin aradığını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin aradığını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin aradığını görmek her hayalini de gerçekleştireceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin aradığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimsenin gönlünü almanız gerekebilir.

Rüyada sevdiği kişinin aradığını görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin aradığını görmek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, dinde tartışmaya işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi aramak güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi aramak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, çok zor günler yaşayacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyi telefonla aramak dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına delalettir.

Rüyada aradığın kişiyi bulamamak iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada bir kişinin aradığını görmek onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişiyi aramak ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments